Over G2 Grup

IMG-20210502-WA0011_2

 

De G2 Grup is een Spaans gespecialiseerd fabrikant in de productie van off-road wedstrijdmotorfietsen en E-Bikes, met een technisch team dat meer dan 40 jaar ervaring heeft in de trial, enduro en meer dan 15 wereldkampioenschappen won.

De G2 roots die in 2010 in Aragon begonnen, verhuisde in 2017 naar Catalonië en nam eind 2019 haar intrek op de locatie van de Catalaanse motorfietsen plaats Gerona.

G2 Grup producten ontwikkelen en groeien voortdurend. Innovatie, evolutie en betrouwbaarheid is ons DNA. Ervaringen van onze gewaardeerde dealer partners vinden de engineers. Met hun inbreng worden aanpassingen door gevoerd, dat voert de G2 Grup familie.

Onze businessgroep heeft een industriële structuur in Spanje en Belgie om intern meer dan 80% van onze eigen producten te bouwen, met hightech-fabrieken voor smelten, smeden, warmtebehandelingen, kogelstralen, lassen, CNC, wat zorgt voor grote flexibiliteit en controle over het hele proces. Werk altijd met de beste materialen om maximale efficiëntie en prestaties te bieden.

Ons competitieteam met piloten op het hoogste niveau ter wereld is de sleutel om elk van onze nieuwe componenten te testen en zo de nieuwste generatie producten te kunnen lanceren.

 

 

G2Grup