Over ons

T-Supporting

De naam die staat voor service en kwaliteit en ondernemend is in de wereld van techniek. Door enthousiasme gedreven en opgedane ervaring op Nederlandse en Europese bodem zijn wij thuis in de wereld die Trial heet.

Dat onze passie begon met het revolutionaire Spaanse motor merk OSSA is bij vele trialrijders in binnen en buitenland bekend. Daarom bent u voor service en onderhoud bij ons aan het juiste adres.

T-Supporting staat voor Totaal onderhoud, Technische ondersteuning aan en Totaal leverancier van benzine (injectie gestuurde) en elektrisch aangedreven motoren. Ondersteuning en service op locatie behoren tot de mogelijkheden en onderdelen van diverse merken leveren we binnen enkele werkdagen.

Dat ambitie en techniek samen gaan bewijzen we doordat we sinds 2013 een aantal dealer schappen bezitten, en kunnen we trialsport beoefenaars voorzien in een breed gamma aan motormerken en dat alles onder één dak

Ook voor specialistische onderdelen kunt u bij ons terecht, daar wij Importeur voor Nederland zijn van Costa Special Parts producten.

Ook wanneer u maatwerk zoekt bent u bij ons aan het juiste adres door de samenwerking met schokbreker leveranciers kunnen wij in no-time voorzien in een shocker gebouwd aan uw behoefte in het fabricaat Ohlins en TRP

Zoekt  u de producten van werelds grootste aftersales parts leverancier  JITSIE, alles binnen een dag leverbaar. Tevens kunnen wij u in No time voorzien in onderdelen van de meeste merken. 

Kortom, T-Supporting, uw partner als het gaat om de trial sport.